RECEPT: Vietnamesiska vårrullar

Jag har nyligen upptäckt något som nästan kan mäta sig med magin i sushi, nämligen vietnamesiska vårrullar! Det är fräscht, ger en skön mättnadskänsla och man kan fylla dem med vad man vill. Så här gjorde jag mina:

20170111_165923

Koka glasnudlar enligt anvisningar på förpackningen. Skär morot, gurka och paprika i tunna stavar. Grovhacka jordnötter. Värm en stor kastrull med vatten tills det blir fingervarmt. Lägg i ett rispapper i ca 10 sek tills det blivit mjukt och följsamt. Fyll vårrullarna och vik ihop. Och snåla inte med hoisinsåsen! Jag tar alltid för lite hoisinsås, haha. Lukten skrämmer mig lite, men det är hoisinsåsen som gör den här rätten så magisk! Som sagt, nästan lika magisk som sushi. 😉

20170111_174829

Precis som med halloumiburgaren, så är denna rätt ett pågående projekt att hitta den perfekta kombinationen. Jag återkommer när jag har lyckats!

Annonser

Lämna gärna en kommentar!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s